Информация за проекта Еталон 2

Предлагаме двустайни апартаменти, магазин , гаражи и подземни паркоместа в нов жилищен комплекс „Еталон 2“, който се изгражда в гр.Бургас ,ж.к. Меден Рудник на мястото на бившият руски пазар. Сградите са разположени  в екологично чист район до море и езера. Комплекса се състои от 4 сгради разположени в парцел от 4100м2 с  богато озеленяване, открити и слънчеви апартаменти , на изключително комуникативно място на асфалтиран ненатоварен  път в  близост до автобусни спирки и същевременно далеч от шума.Непосредствено до парк и на 3км от най-хубавите плажове в Бургаският залив . Бърз достъп от идеалният център – на 10мин с автомобил и 20мин с автобус. Разстоянието до международно летище е 15км – 15мин. с кола .

Сградите са четири и пететежни, обслужват се с луксозни 8местни асансьори ,които слизат в подземният паркинг за автомобили.

В подземното ниво е разположен  гараж за автомобили с места за паркиаране, гаражи  и изби. На партера са разположени  магазини и гаражи.

Апартаментите се издават по БДС(Български Държавен Стандарт) :

стени и тавани с мазилка и шпакловка,бани- под циментова замазка, стени хастарна мазилка, пода в помещенията е на циментова замазка, пълна ВиК разгъвка за топла и студена вода с монтиран водомер, монтирана блиндирана входна врата и интерорни MDF врати,монтиран водомер, монтирани ключове и контакти.

Висококачествена дограма с двоен стъклопакет . Пълна топлоизолация на сградите и хидроизолация по проект.  Общите части и терасите са изпълнени гранитогрес.Монтирани метални парапети по терасите.

Богато озеленени пространства около сградите.

„Еталон  2”, предлага най-доброто строителство като:

  • Тухли тип керамични блокове с най-добри шумо и топлоизолационни свойства – 25 см за външните зидове, 12 см за вътрешните/преградни стени;
  • Външна топлоизолационна система с дебелина от 10 см;
  • 8-местни електрически асансьори;
  • Пет камерна PVC дограма с немски обков и стъкла „4 сезона”
  • Входна блиндирана врата и др.

Примерна схема на плащане :

2000 евро резервационен депозит

30% –   при предварителен договор

30% –   при кота 0.00(ниво терен)

15% –  при кота на етажа на който е жилището

15% –  при плоча на покрива

10% – при Акт 15 и нот.акт ( приспада се депозита)

 

Вноските могат  да се договарят индивидуално.