0888 593-543 • 0886 512-205

Завършен проект к-с Лазур в Бургас.

2013-11-13 17:52:56
Завършен проект к-с Лазур в Бургас.

Луксозна нова сграда на ул."Константин Величков" №63, ж.к "Лазур".

Според нас това е едно от най-добрите места за живеене в Бургас, а ето и няколко причини за мнението ни:
Откритата гледка към парка Ви дава приятното усещане за контакт с природата а непосредствената близост до морето и плажа ще направят ежедневието Ви още по-интересно. Ако имате малки деца, домашен любимец или просто обичате да прекарвате повече време сред природата това е мястото, срещу вас има уютен парк със кафенета, заведения, закусвални и магазини а само на 250-300 метра са морската градина и плажа. В близост са Бургаски Свободен Университет (8 мин. пеша), 3-та поликлиника (5 мин. пеша), детска градина (3 мин. пеша), супермаркет Сара (3 мин. пеша), МВР (5 мин. пеша), училище "В. Априлов" (4 мин. пеша). Ще Ви отнеме не повече от 10 минути за да се разходите до супер центъра на града.

При проектирането на двустайните, тристайните и по-големите жилища взехме в предвид необходимостта от повече пространство в дневната част където да се обособят удобна трапезарна част с кухненски кът и маса за хренене както и уютна дневна зона с мека мебел за отдих с излаз на просторна тераса и непосредствена гледка към парка. Помислили сме и за тихи и удобни спални с излаз на просторни тераси към вътрешният двор. За по-голямо удобство на домакинята отделихме мокритете помещения в самостоятелни единици с възможност за вграждане в гардероб. Едностайните ателиета разполагат с излаз на просторни тераси и сами по-себе се са достатъчно добре организирани за да отговорят на нуждите както на самостоятелно живеещите така и на двучленни семейства или временно пребиваващи гости на града.

Сградата се състои от следните нива:
• подпартерно ниво-светъл офис със самостятелно стълбище , като на това ниво са и складовите помещения.
• партер представляващ магазин и подход за паркинг за 5 автомобила в двора.
• 7 типови етажа като шести и седми етаж се заемат от два мезонета.

Конструкцията е стоманобетон с тухлени зидове от блокове "POROTHERM". Отделните етажи се обслужват от хидравличен асансьор. Апартаментите са едностайни и двустайни но се предлага и вариант с тристайни и четиристайни. Степента на завършеност е "до ключ" – луксозно изпълнени общи части, гранитогрес по терасите, баня и тоалетна със висококачествен фаянс и теракот и пълно санитарно оборудване, антретата са с първокачествен гранитогрес или теракот, в дневната част пода е с покритие от паркет а в кухненската част използваме теракот, всички стени са боядисани в цвят по избор на клиента, вътрешните врати на жилищата са от МДФ материал а входните врати са блиндирани, дограмата са изпълнява от 4-5 камерен ПВЦ профил двойно фолиран в цвят дъб със стъклопакет с удебелено външно стъкло за допълнително обезшумяване. Отвън сградата е топлоизолирана с финишно покритие от силикатна мазилка в топли цветове. Разгледайте нашите предложения в ж.к. "Лазур".

Сградата е по изпълнение на Архитектурно бюро New Level и е въведена в експлоатация през декември 2011г.